Opgeleverde projecten

OVER DE WERF

KRVE 71

Ervaar het echte werk

Na een volledige refit bij Merwelands Shipyard Rotterdam is dit jaar de KRVE 71 in gebruik genomen. De eerste weken was de 71 verhuurd aan de RET. Daarna hebben wij de verhuur van de KRVE 71 ingezet als partyschip voor onze relaties. Gezien de vele aanvragen van relaties die met hun klanten willen varen door de haven van Rotterdam en om dan vooral alle werkzaamheden te kunnen laten zien, waaronder het werk van de roeiers in de haven.

Verhuur op maat

Er is een nieuwe brochure gemaakt om de KRVE 71 te kunnen promoten. Samen met vaste cateraar Guido van Wolven, kunnen wij op maat samengestelde programma’s voor onze relaties aanbieden. Dit lijkt al een groot succes te worden, want de vraag naar een dergelijk programma neemt wekelijks toe.

Enterprise

Voor het Nederlands Loodswezen hebben wij de boeg gemodificeerd. Door deze nieuwe vorm wordt het schip sneller en verbuikt minder brandstof.

TENDER MERCURY

Voor het Nederlands Loodswezen hebben wij de schade die ontstaan was aan de boeg hersteld. De tender is inmiddels verkocht en voorzien van een nieuwe laklaag in de kleuren van de nieuwe eigenaar.

NEN certificering

Bij Merwelands Shipyard hebben we alweer de vierde vlet gefabriceerd voor de roeiers uit Amsterdam. Het was de eerste versie met een NEN certificering. Er zijn verschillende kleine aanpassingen gedaan om aan de eisen van de klant te voldoen. De roeiers uit Amsterdam gebruiken geen hydrolische klem maar een mechanische klem.