Opgeleverde projecten

OVER DE WERF

KRVE 71

Ervaar het echte werk

Na een volledige refit bij Shipyard Rotterdam is dit jaar de KRVE 71 in gebruik genomen. De eerste weken was de 71 verhuurd aan de RET. Daarna hebben wij de verhuur van de KRVE 71 ingezet als partyboot voor onze relaties. Gezien de vele aanvragen van relaties die met hun klanten willen varen door de haven van Rotterdam en om dan vooral alle werkzaamheden te kunnen laten zien, waaronder het werk van de roeiers in de haven.

Verhuur op maat

Er is een nieuwe brochure gemaakt om de KRVE 71 te kunnen promoten. Samen met vaste cateraar Guido van Wolven, kunnen wij op maat samengestelde programma’s voor onze relaties aanbieden. Dit lijkt al een groot succes te worden, want de vraag naar een dergelijk programma neemt wekelijks toe.

Enterprise

Voor het Nederlands Loodswezen hebben wij de boeg gemodificeerd. Door deze nieuwe vorm wordt het schip sneller en verbuikt minder brandstof.

TENDER MERCURY

Voor het Nederlands Loodswezen hebben wij de schade die ontstaan was aan de boeg hersteld. De tender is inmiddels verkocht en voorzien van een nieuwe laklaag in de kleuren van de nieuwe eigenaar.

NEN certificering

Bij Shipyard Rotterdam hebben we alweer de vierde vlet gefabriceerd voor de roeiers uit Amsterdam. Het was de eerste versie met een NEN certificering. Er zijn verschillende kleine aanpassingen gedaan om aan de eisen van de klant te voldoen. De roeiers uit Amsterdam gebruiken geen hydrolische klem maar een mechanische klem.

 

Totale refit RVE 52

Communicatieboot 52 uit de vorige eeuw zal een complete refit ondergaan. Het schip zal voorzien worden van een compleet nieuwe elektrische installatie. Casco-reparaties en een nieuw dashboard. Tevens wordt het gehele schip voorzien van een verse laklaag.

KRVE 86 Multicat

Voor de KRVE hebben wij onlangs het compleet door ons ontworpen en gebouwde multicatde KRVE 86 te water gelaten. Het schip is o.a. voorzien van twee 425 pk John Deere motoren. 

Download folder KRVE 86 NL

Tender Apollo - Nederlands Loodswezen

Voor het Nederlands Loodswezen hebben wij de schade die ontstaan was aan de boeg van het schip hersteld in één van onze loodsen.

the Legend

Shipyard Rotterdam heeft op het m.s. Legend drie John Deere generatoren geïnstalleerd en tevens diverse werkzaamheden verricht, zoals de tenders (bijboten) onderhouden, schroefassen trekken, schroeven lichter zetten en diverse elektra-werkzaamheden. Het superluxe jacht Legend wordt gebruikt als expeditieschip naar onder andere Antarctica en de Noordpool. Het schip is volledig opnieuw ingericht alsmede verlengd met 3,6 meter en bevat onder meer een zwembad, een bioscoop, spa & beautysalon, sauna, fitnessruimte en een helikopter platform, diverse tenders, sneeuwscooters en een onderzeeboot voor 3 personen. De Legend is als ijsbreker volledig gecertificeerd door Lloyds en kan naar alle uithoeken van de wereld varen. De tenders van m.s. Legend hebben wij van groot onderhoud voorzien. De ‘Legend’ staat bekend om de hoge mate van kwaliteit van materialen en afwerking.

Sherakhan

Shipyard Rotterdam heeft op de Sherakan twee John Deere motoren en twee Caldic generatoren onder klasse Buro Veritas het betreft totaal geinstaleerd vemogen van 600kw (13,5 liter).

Lady Thuraya

Voor het charterjacht Lady Thuraya heeft Shipyard Rotterdam een nieuwe motor en keerkoppeling geplaatst.